PL: Alexis Sánchez sérülés miatt kihagyja az első két fordulót

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.08.09. 11:51
Alexis Sánchez, az Arsenal labdarúgója sérülés miatt kihagyja az angol bajnoki szezon első két fordulóját.

„Kisebb hasfalsérülése van" – mondta a chilei játékosról Arsene Wenger. Az Arsenal menedzsere hozzátette: a szélső még a vasárnap délelőtti edzésen sérült meg. Azóta vizsgálták, és arra az eredményre jutottak, hogy két hetet kell kihagynia.„Kisebb hasfalsérülése van" – mondta a chilei játékosról Arsene Wenger. Az Arsenal menedzsere hozzátette: a szélső még a vasárnap délelőtti edzésen sérült meg. Azóta vizsgálták, és arra az eredményre jutottak, hogy két hetet kell kihagynia.

A Premier League első fordulójában pénteken az Arsenal a Leicester Cityt fogadja, azt követően 19-én a Stoke City vendégeként lép pályára.

Az Arsenal gólerős támadója – az előző szezonban 24 bajnoki találattal házi gólkirály lett – sérülése miatt már nem szerepelhetett a Chelsea elleni angol Szuperkupa-találkozón. Wenger együttese vasárnap tizenegyespárbajt követően bizonyult jobbnak londoni riválisánál, a bajnoki címvédőnél.

Francia sajtóhírek szerint Sánchez a PSG-hez készül, Wenger ellenben meg van győződve arról, hogy az Arsenalban marad. A 28 éves futballista szerződése 2018 nyaráig érvényes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik