PL: a Tottenham sztárja becsörgött a reggeli rádióműsorba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.08. 13:55
null
Eriksen ősszel egy gólpasszt jegyzett a 2–1-re elvesztett meccsen (Fotó: AFP)
Christian Eriksen kellemes meglepetést és mókás pillanatokat okozott az egyik dán rádióadó reggeli műsorában a műsorvezetőknek és még inkább a hallgatóknak, amikor váratlanul betelefonált az adásba, és megtoldotta a csatorna nyereményjátékának „díjalapját” egy mezzel.

A dán DRP3 rádió reggeli műsorában nem mindennapi beszélgetés zajlott le csütörtök reggel. Az egész onnan indult, hogy a két műsorvezető éppen egy játékot hirdetett a hallgatóknak, amelynek fődíja két főre szóló VIP-belépő az Anfieldre a Liverpool–Tottenham bajnoki mérkőzésre, amelyet március utolsó napján rendeznek.

Éppen a szabályok ismertetésébe kezdtek volna bele a műsorvezetők, amikor egyikük fülére rászóltak, hogy bekapcsolnak egy betelefonálót, akit Christiannak hívnak, s a műsorvezetőknek meg kell kérdezni tőle a vezetéknevét.

Így hamar kiderült, hogy a vonal másik végén Christian Eriksen, a Tottenham dán válogatott támadója van, aki elmondta, hogy maga is minden reggel hallgatja az adást – amitől a két műsorvezető komolyan megszeppent –, majd azt is elárulta, hogy szeretné a felajánlott páros belépő mellé a díjalapba felajánlani a találkozón viselt mezét is.

A beszélgetés során egyébként némi zavar akadt a felek között, miután az egyik műsorvezető nem pontosan tudta, hogy ki is az Christian Eriksen, a másik meg azt hitte a Tottenham játékosáról, hogy a Liverpoolé, de miután minden félreértést tisztáztak, a felajánlás elfogadásra került.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik