PL: a Spurs menedzsere bízik a harmadik hely kiharcolásában

Vágólapra másolva!
2013.03.18. 14:42
André Villas-Boas, a Tottenham menedzsere a hétvégi, Fulham elleni hazai fiaskó (0–1) ellenére bízik abban, hogy csapata odaér a harmadik helyre a bajnokság végén. A „sarkantyúsok" jelenleg negyedikek a városi rivális Chelsea mögött, ám hátra is kell pillantaniuk, hiszen az Arsenal négy pontra van mögöttük.

„Bonyolult a helyzet, egyre szorosabb a verseny – nyilatkozta André Villas-Boas. – Még játszunk a Chelsea-vel és az Evertonnal is, és ha nyerünk, visszavehetjük a harmadik helyet, és esetleg a Manchester Cityhez is közelebb léphetünk. Az Arsenal előtt minél nagyobb előnyt akarunk szerezni, így a lehető legtöbb pontot kell begyűjtenünk a hátralévő meccseken."André Villas-Boas. – Még játszunk a Chelsea-vel és az Evertonnal is, és ha nyerünk, visszavehetjük a harmadik helyet, és esetleg a Manchester Cityhez is közelebb léphetünk. Az Arsenal előtt minél nagyobb előnyt akarunk szerezni, így a lehető legtöbb pontot kell begyűjtenünk a hátralévő meccseken."

Az Európa-ligában negyeddöntőbe jutó Spursnek nehéz dolga lesz a Premier League-ben, hiszen nehezebb a sorsolása, mint az Arsenalnak. Részletek itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik