PL: a Manchester City készen áll Agüero pótlására

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.06.02. 12:22
null
Agüero már aláírt az FC Barcelonához, de a pótlását még nem találta meg a City (Fotó: AFP)
Kaldun al-Mubarak, az angol bajnok Manchester City elnöke kijelentette, hogy rendelkezésre áll a pénzügyi háttér a csapattól távozó Sergio Agüero pótlására, valamint további új igazolásokra.

„Egy legendát veszítünk el Sergio Agüero személyében, akit nagyon nehéz lesz pótolni, de biztos vagyok abban, hogy megtaláljuk a megfelelő játékost erre a feladatra” – mondta a klub weboldalán al-Mubarak, aki szerint a csapatban vannak még olyan posztok, amelyek erősítésre szorulnak.

„Az egyik dolog, amit az elmúlt években megtanultam, az az, hogy folyamatosan be kell építeni tehetségeket, velük frissíteni a keretet, és ez különösen igaz akkor, amikor a legmagasabb szinten szerepel a csapat” – nyilatkozta az elnök.

A City magabiztosan nyerte meg a Premier League legutóbbi kiírását, 12 ponttal megelőzve a második, városi rivális Unitedet, az angol Ligakupában szintén diadalmaskodott, ám a Bajnokok Ligája múlt szombati döntőjében 1–0-ra kikapott a Chelsea-től.

„A bajnoki cím birtokában sem dőlhetünk hátra, ez most az az időszak, amikor ki kell mondanunk, hogy nem vagyunk elégedettek, és számunkra önmagában kevés a Premier League-trófea"
- fogalmazott al-Mubarak.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik