PL: a Lyon elnöke gúnyt űzött a támadóját kiszemelő Poolból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.01. 17:36
Jean-Michel Aulas, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Lyon elnöke a Twitteren cáfolta a pletykát, mely szerint a Liverpool bejelentkezett a Ligue 1 legjobb játékosának megválasztott Alexandre Lacazette-ért, egyúttal oda is szúrt Brendan Rodgers csapatának.

„Téves információi vannak, a Liverpool sosem keresett minket, de emlékeztessenek rá, kérem, hogy a »vörösök« a következő szezonban melyik európai kupasorozatban indulnak – írta Aulas, a Bajnokok Ligájába visszatérő Lyon elnöke a Twitteren. – Nem is engedhetik meg maguknak Lacazette-et, így nem tudják felkelteni az érdeklődését.”Aulas, a Bajnokok Ligájába visszatérő Lyon elnöke a Twitteren. – Nem is engedhetik meg maguknak Lacazette-et, így nem tudják felkelteni az érdeklődését.”

A Liverpool az előző szezonhoz képest négy helyet rontva a hatodik helyen végzett a Premier League 2014–2015-ös kiírásában, így csak az Európa-ligában indulhat. Brendan Rodgers menedzser egyik legfontosabb nyári feladata a csatársor megerősítése lesz, Mario Balotelliék negyvenkilenccel kevesebb gólt lőttek a bajnokságban, mint a 2013–2014-es Luis Suárez fémjelezte gárda.

Az elmúlt hetekben Lacazette mellett Christian Bentekével, az Aston Villa belga támadójával, és Danny Ingsszel, a Burnley gólvágójával is szóba hozták a Mersey-partiakat.

A hatszoros francia válogatott Lacazette harminchárom bajnokin huszonhét gólt szerzett, és nyolc gólpasszt adott a Lyon színeiben a 2014–2015-ös szezonban. Angol lapértesülések szerint a Liverpool mellett az Arsenal, a Manchester United és a Paris Saint-Germain is vinné a 24 éves csatárt, de jól zsebbe kell nyúlniuk, ha el akarják csábítani a Lyontól, ugyanis Aulas 50 millió euró alatt nem áll szóba senkivel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik