Barca: a liverpooliaknál egy csavarral a szélső – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.25. 19:34
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette a Barcelona fiatal szélsőjét, Gerard Deulofeut.

Deulofeunek nem ismeretlen a Goodison Park, hiszen a 2013–2014-es idényben az Evertonnál futballozott, ám a kölcsönszerződése lejárta után visszahívta a Barcelona, amely az előző idényben a Sevillának adta oda a játékost.

A már a spanyol válogatottban is bemutatkozó Deulofeunak nem jött össze az áttörés, a Sevilla mezében 17 bajnokin csupán egyszer talált a kapuba.

A mindössze 21 esztendős szélső most újra Liverpool felé vette az irányt, az Everton csütörtökön hivatalosan is bejelentette az átigazolást.


A liverpooliak beszámolója szerint a támadó hatmillió euróért váltott csapatot, és hároméves szerződést írt alá a kékekkel, akik még egy évvel meghosszabbíthatják a játékos szerződését.

A Barcelona nem mondott le végleg a játékosról. Deulofeut a katalánok két éven belül visszavásárolhatják, azt azonban már nem adták hírül a csapatok, mennyiért térhetne vissza a gránátvörös-kékekhez a játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik