PL: a kiscsapat egyszerre trollkodott az Atléticóval és a Poollal

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.14. 12:00
null
A Watford mindent bevet… (Fotó: AFP)
A Watford a 17., még éppen bennmaradást érő helyen áll a Premier League-ben – nem csoda, hogy a klubnál mindent megtennének azért, hogy egy kicsit előrébb állhassanak a tabellán. Azonban azt kevesen gondolták volna, hogy ehhez az Atlético Madrid „segítségét” kérik, és egyből a bajnoki címre törnek.

 

A „matracosok” elnöke, Enrique Cerezo nemrég finoman szólva is furcsa ötletet fogalmazott meg: azt mondta a Mundo Deportivónak, hogy szerinte annak kellene megnyernie a Bajnokok Ligáját – ha nem folytatják a sorozatot –, aki legyőzte az aktuális bajnokot. Vagyis az Atléticónak – mint ismert, az Atlético és a Liverpool BL-párharca még éppen befejeződött a járványhelyzet miatti leállás életbe léptetése előtt, s a madridiak kiejtették a 2019-es győztest.

„Ha esetleg a koronavírus miatt nem fejeznék be a Bajnokok Ligáját, azt kellene bajnokká avatni, aki legyőzte a címvédőt!” – mondta Cerezo.

Ezen felbuzdulva a Watford a Twitteren elküldte az Atlético-elnök nyilatkozatát a Premier League-nek a bajnoki cím reményében – mint ismert, a „vörösök” csak a „darazsaktól” kaptak ki eddig a jelenlegi PL-idényben.

null

null



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik