PL: a Chelsea és az MU szurkolói a legrondábbak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.30. 20:28
null
Az MU az élen, a szurkolóik az alvégen (Fotó: Action Images)
A Premier League jelenlegi húsz klubjának szurkolói közül a Chelsea szimpatizánsai nyújtják a legkevésbé vonzó látványt, őket kevéssel lemaradva követik a Manchester United drukkerei a „csúnyasági lista” élén – derült ki egy friss, a Match online randioldal által készített felmérésből.

 

Hogy a szépekről is szó essen: az ezer alany bevonásával készült felmérés szerint az Anglia déli részén található futballszurkolók sokkal vonzóbbak, a tabella másik (csinosabb, jóképűbb) végén az AFC Bournemouth és a Southampton szurkolói trónolnak.

A topklubok közül a Manchester City szurkolói végeztek a legelőkelőbb helyen (4.), az Arsenal a 9., a Liverpool a 13. helyen végzett.

Amikor arról kérdezték a felhasználókat, hogy melyik klub szimpatizánsait kerülnék el mindenképpen egy randevún, a legtöbbször a Manchester United, az Arsenal, a Chelsea, a Liverpool és a Newcastle neve került szóba.

Kiderült az is, hogy négyből egy Liverpool-szurkoló soha nem menne randevúra Everton-drukerrel. A Newcastle-szurkolók 15 százaléka nem lépne kapcsolatba Sunderland-szimpatizánssal. A Tottenhamnél és a Manchester Citynél 22 százalék volt az egyértelmű nemek aránya, ha az ősi rivális Arsenal és Manchester United szurkolóiról volt szó.

A PREMIER LEAGUE LEGVONZÓBB SZURKOLÓI
1. AFC Bournemouth
2. Southampton
3. Norwich City
4. Manchester City
5. Swansea City
6. Newcastle United
7. Aston Villa
8. Leicester City
9. Arsenal
10. Everton
11. Watford
12. West Ham United
13. Liverpool
14. West Bromwich Albion
15. Crystal Palace
16. Tottenham Hotspur
17. Stoke City
18. Sunderland
19. Manchester United
20. Chelsea

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik