PL: a Chelsea 32 millióért visszavenné két éve eladott játékosát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.31. 09:00
A Premier League-ben szereplő Chelsea némileg váratlan, 32 millió fontos ajánlatot tett korábbi játékosáért, a Paris Saint-Germainben futballozó David Luizért – írja a Daily Mail.

A brazil hátvéd 2014 nyarán hagyta el a Chelsea-t a párizsi klub kedvéért, rekordot jelentő 50 millió fontos összegért. A pletykák szerint a 29 éves játékos kész visszatérni a Stamford Bridge-re, a vezetőség pedig biztos benne, hogy Antonio Conte képes lenne kihozni belőle a maximumot.

A Chelsea hosszú hetek óta sikertelenül próbál középhátvédet igazolni. A londoniak fő kiszemeltje a Napoli szenegáli játékosa Kalidou Koulibaly volt, de nem sikerült üzletet kötni. Eközben a Milan hátvédje, Alessio Romagnoli is képben volt Conte csapatánál.

Érdekesség, hogy a hétvégén a Monaco otthonában 3–1-es vereséget szenvedő PSG vezetőedzője, Unai Emery a találkozó 62. percében lecserélte David Luizt, aki az első félidőben összehozott egy tizenegyest az ellenfélnek.

A francia L'Équipe szerint David Luiz ezen a nyáron biztosan nem tér vissza a Chelsea-hez. Emery ha nem is stabil kezdőként, de a hosszú szezon miatt feltétlenül számít a hátvédre.

Marcos Alonso, a Fiorentina spanyol balhátvédje viszont egyre biztosabb, hogy a Chelsea-nél tölti a 2016–2017-es szezont, 23 millió fontért érkezhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik