PL: 26 hónap kihagyás után térhet vissza a rutinos védő

Vágólapra másolva!
2014.10.25. 11:07
Több mint két év kényszerpihenő után léphet pályára tétmérkőzésen Ryan Taylor, a Premier League-ben szereplő Newcastle United harmincéves védője.

A védelem mindkét szélén bevethető korosztályos angol válogatott hátvéd kálváriája 2012 augusztusában kezdődött, amikor keresztszalag-szakadást szenvedett az Atromitosz elleni Európa-liga-selejtezőn.

2012 AUGUSZTUSÁBAN, TAYLOR LEGUTÓBBI PÁLYÁRA LÉPÉSEKOR TÖRTÉNT

– Luka Modric, a Tottenham középpályása 30 millió font ellenében a Real Madridba igazolt.
– Sir Alex Ferguson Manchester Unitedje a David Moyes Evertonjától elszenvedett 1–0-s vereséggel kezdte a Premier League 2012–2013-as idényét, melyet aztán megnyert.
– Louis van Gaal két hónapja volt szövetségi kapitánya a holland válogatottnak, amelyet idén nyáron bronzéremig vezetett a vb-n.

A Newcastle Unitedhez 2009-ben csatlakozó Taylor az ominózus mérkőzés óta nem lépett pályára a „szarkák” első csapatában, legutóbb 2014 áprilisában sérült rá a térdére, de úgy fest, most már valóban közeleg a visszatérés ideje.

A rutinos futballista – aki a hét elején végigjátszotta az U21-es együttes aktuális találkozóját – bekerült a Newcastle Tottenham elleni meccskeretébe, és ha Alan Pardew menedzser is úgy gondolja, akkor a White Hart Lane-en rendezendő vasárnapi meccsen 26 hónap után ismét lehetőséghez jut.

A Unitedre rá is fér az erősítés, hiszen nyolc fordulót követően kieső helyen áll a Premier Legaue-ben, és csak a Queens Park Rangers, az Everton, valamint a Sunderland kapott nála több gólt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik