HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.10 00:28 Frissítve: 2018.08.10 00:30

NS: versenyfutás a City trónjáért; történelmi vb-arany

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

HIRDETÉS

 

Történelmi világbajnoki arany. A finn dingiben versenyző Berecz Zsombor az első magyar, aki aktív olimpiai hajóosztályban világbajnok lett, ráadásként Érdi Mária Laser Radialban olimpiai kvótát szerzett. Az aarhusi versenyen történteket Tóth Anita foglalta össze.

Jó napunk volt az úszó Európa-bajnokságon. A 400 vegyes döntőjében Verrasztó Dávid és a brit Max Litchfield vívott öldöklő csatát, amelynek végén a magyar klasszis 35 századdal győzött – emellett még két ezüst (400 gyorson Késely Ajna és 10 kilométeren Rasovszky Kristóf), valamint egy bronz (200 háton Burián Katalin) a csütörtöki versenynap magyar termése. A helyszínről Kovács Erika tudósított.

Versenyfutás a Manchester City trónjáért. Péntek este kezdődik a kontinens egyik elitbajnoksága, a Premier Leauge, az angol bajnoki címért nagy csata várható, Egész oldalas összeállításunkból kiderül, mely csapatokra és miért érdemes figyelni a következő hónapokban. Ehhez (is) kapcsolódik egy másik írásunk, amely a tv-csatornák közötti ádáz küzdelemről szól: összefoglaljuk, hogy a 2018–2019-es idényben a különböző topbajnokságokat és egyéb sporteseményeket mely csatornákon követhetjük nyomon.

A Mol Vidi futballcsapata a legutóbbi tíz bajnokiját megnyerte a Debrecen ellen, a majdnem egy éve gólképtelen, korábbi Vidi-támadó Bódi Ádám azonban szeretne véget vetni a Loki rossz szériájának – kérdés, hogy péntek esti találkozójukon sikerül-e, vagy folytatódik a fehérváriak remek sorozata.

Exliverpooli Kispesten. A korábban három évig a „vörösöknél" játszó francia David N'Gog a hírek szerint már mezszámot is kapott a Honvédnál. Cserháti András háttéranyaga.

Ezen a pénteken sem hiányozhat Sportkrém-mellékletünk. A tartalomból: Mutina Ágnes tizenkét évesen már egyedül élt, és kétévente kötelező műtét várt rá; Vicces birkózás: amikor a nagy melegtől korcsolyapályává válik a szőnyeg; A kupadöntő „visszavágójával" beindul a német futballidény is.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.08.19 00:40:06

Angol labdarúgás ŐRI B. PÉTER

ALAPVONAL Guardiola szerint: „Bielsa a világ legjobb edzője. Jelentéktelen, hogy hány címet szerzett munkássága során. Ennél sokkal többet számít az a felbecsülhetetlen hatás, amelyet a játékosokra és a kollégáira gyakorolt”.

2018.08.18 17:09:26

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Kiváló mérkőzésen az „ágyúsok” kétgólos hátrányból még felálltak, ám végül kapituláltak.

2018.08.16 22:34:46

Angol labdarúgás MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL Az edzéseknél a legfeltűnőbb, hogy nagy hangsúlyt helyeznek az iskolázásra, »az elemek gyakorlása is olyan edzéstantárgy, amely csaknem mindennap műsoron van«.

2018.08.12 16:14:51

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Az Arsenal nem tudta megnehezíteni a bajnok dolgát • Sterling az 50. gólját szerezte a PL-ben.

2018.08.10 00:01:56

Angol labdarúgás BACSINSZKI ÁDÁM

PL-BEHARANGOZÓ. Az MU továbbra sem találja önmagát • Új időszak az Arsenalnál és a Chelsea-nél.

HIRDETÉS
HIRDETÉS