Newcastle: sokat akart a szarka, elhagyta a barátnője

Vágólapra másolva!
2014.09.30. 12:12
null
Cheikh Tioté a második feleségével, Laeticia Doukrouval (Fotók: dailymail.co.uk)
Nem biztos, hogy Cheikh Tioté, a Newcastle United elefántcsontparti labdarúgója mostanában százszázalékosan a futballra tud koncentrálni, magánélete ugyanis kissé zaklatott.

 

Cheikh Tioté szerződése csak 2017 júniusában járna le a Newcastle Unitednél, ám Alan Pardew menedzser már most szeretne hosszabbítani vele. A 28 éves elefántcsontparti középpályásnak azonban előbb talán a magánéletét kellene rendbe raknia.

Tioté ugyanis a nyár végén hazájában megházasodott – Laeticia Doukrout vette el –, így immár két felesége van. Ezzel elvileg nincs semmi probléma, hiszen hithű muszlim, és a muszlim törvények szerint négy felesége is lehet.

Tioté háza, amelyben első feleségével és két gyermekükkel lakik
Tioté háza, amelyben első feleségével és két gyermekükkel lakik


A heti 45 ezer fontot kereső labdarúgó a Newcastle melletti Pontelandben lakott (lakik) 1.5 millió fontot érő házában első feleségével, Madah-val és két közös gyerekükkel. Az asszonyt sokkolta, hogy új nővel bővült a család, a hírek szerint a Facebookról tudta meg, hogy férje másodszor is frigyre lépett, a nevét sem tudta új „poszttársának”.

Tioté az első feleségével, Madah-val
Tioté az első feleségével, Madah-val


A hírt a játékos ügynöke, Jean Musampa megerősítette: „Egybekeltek, ez Cheikh második házassága. Nincs ebben semmi rendkívüli, hiszen ő muszlim.”

A helyzettel azóta állítólag a 25 éves Madah is megbarátkozott, és megbocsátott Tioténak. Nem úgy, Nkosiphile Mpofu, a középpályás barátnője, akitől egy gyereke van, és aki a hír hallatán – hároméves kapcsolatuk után – szakított vele.
„Láthatóan elég nagy családod van, most már számon sem tudod tartani a feleségeidet” – mondta a Sun szerint a 33 éves zimbabwei hölgy a focistának, aki megígérte neki, hogy feleségül veszi, és vásárolt is maguknak egy 500 ezer fontos házat – néhány utcányira a másik otthonától, ahol első feleségével lakott (lakik).

„Úgy bánt velem, mint a felmosóronggyal, disznó!” – mondta exéről Mpofu kisasszony.

Tioté exbarátnője, Nkosiphile Mpofu és közös kisfiuk
Tioté exbarátnője, Nkosiphile Mpofu és közös kisfiuk

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik