MU: „Zseniális szerelés volt” – Roy Keane a lábtörésről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.17. 14:36
A Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában rendezett PSV–Manchester United (2–1) mérkőzésen az eindhoveni csapat középhátvédje, Héctor Moreno belépőjét követően Luke Shaw, az MU angol válogatott balhátvédje síp- és szárkapocscsonttörést szenvedett. A „vörös ördögök" korábbi kőkemény középpályása, Roy Keane ezekért a jelenetekért szereti a futballt.



A mexikói válogatott középhátvéd az első félidő derekán okozott sérülést ellenfelének, de a játékvezető szabályosnak ítélte meg a szerelést. A PSV játékosa a szünet előtt gólt fejelt a végül 2–1-es vereséget szenvedő MU-nak, majd a lefújás után megválasztották a mérkőzés legjobbjává.

„Zseniális szerelés volt. Szeretem, amikor kemény összecsapásokat látok a pályán” – osztotta meg gondolatait az ITV Sporttal Roy Keane, a Manchester United középpályása, aki sosem arról volt híres, hogy féltette volna magát.

„A testközelben helyezkedő játékosok reakciójából mindig lehet sejteni, hogy súlyos szabálytalanság történt-e, de ebben az esetben a manchesteriek nem is reklamáltak. Amikor a labdarúgók ilyen sebességgel közlekednek a pályán, benne vannak a játékban a sérülések” – tette hozzá a 44 éves sportember.

Shaw eltört síp- és szárkapocscsontját még kedd éjjel megműtötték, az MU futballistája Hollandiában lábadozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik