MU: véget ért a második leggólerősebb játékos szezonja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.14. 16:53
Ebben a szezonban már nem léphet pályára Juan Mata, az angol élvonalbeli Manchester United labdarúgócsapatának középpályása. A spanyol válogatott játékos ágyékműtét után lábadozik.

Az Anderlecht elleni idegenbeli Európa-liga-negyeddöntő (1–1) után José Mourinho, az MU menedzsere megerősítette: Mata ebben az idényben már nem játszhat. A Manchester United házi góllövőlistáján második spanyolt a múlt hónapban ágyéksérüléssel műtötték. „Május végére jöhet rendbe, Phil Jones és Chris Smalling pedig várhatóan jövő hónap közepén lesznek újra bevethetőek" – summázta a portugál tréner.(1–1) után José Mourinho, az MU menedzsere megerősítette: Mata ebben az idényben már nem játszhat. A Manchester United házi góllövőlistáján második spanyolt a múlt hónapban ágyéksérüléssel műtötték. „Május végére jöhet rendbe, Phil Jones és Chris Smalling pedig várhatóan jövő hónap közepén lesznek újra bevethetőek" – summázta a portugál tréner.

Vasárnap a Premier League 33. fordulójában a tabellán ötödik Manchester United épp Mata és Mourinho volt klubját, a listavezető Chelsea-t fogadja az Old Traffordon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik