MU: LvG váratlan húzása, 100 millió a „meglepetésemberre”?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.28. 11:33
Angol lapértesülések szerint Louis van Gaal, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere 100 millió eurót költhet a nyári átigazolási szezonban. Ezt meg is teszi a hírek szerint a holland, és egy emberre „szórja el" a pénzt.

Mint arról beszámoltunk, a meglepetéscsatárból Marouane Fellaini lett, ez pedig azt jelenti, rengeteg elkölthető pénze maradt a Manchester Unitednek.a meglepetéscsatárból Marouane Fellaini lett, ez pedig azt jelenti, rengeteg elkölthető pénze maradt a Manchester Unitednek.

Louis van Gaal azonban a britek beszámolója szerint egy emberre szeretné elkölteni ezt a pénzt, honfitársára, Arjen Robbenre!

A holland szélsőtől természetesen nem szívesen válnának meg a bajorok, éppen ezért LvG a Daily Express szerint azonnal 100 millióval kopogtatna, remélve, így nem tud ellenállni sem a szélső, sem a Bayern München vezetősége.

A németek természetesen csupán pletykaként emlegetik a hírt, de tény, néhány hónappal ezelőtt még azt sem tudta senki elképzelni, hogy Bastian Schweinsteiger hátat fordít a bajoroknak.

A 31 esztendős Robben szerződése egyébként 2017-ben jár le Münchenben, piaci értékét a transfermarkt.de 28 millió euróra teszi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik