MU: Van Gaal újra megszólalt a Mourinho-üggyel kapcsolatban

Vágólapra másolva!
2016.02.13. 07:58
Angliában már kész tényként kezelik, hogy José Mourinho lesz Louis van Gaal menedzser utódja az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Unitednél. A holland szakember azonban azt állítja, ő tudna róla, ha így lenne.

Miután múlt vasárnap az MU 1–1-es döntetlent játszott a Chelsea-vel, az egyik újságíró feltette a kérdést Louis van Gaal menedzsernek, igazak-e a hírek, hogy a portugál szakember veszi át a csapat irányítását, mire a holland igencsak kifakadt. Most újra szóba került a téma.az MU 1–1-es döntetlent játszott a Chelsea-vel, az egyik újságíró feltette a kérdést Louis van Gaal menedzsernek, igazak-e a hírek, hogy a portugál szakember veszi át a csapat irányítását, mire a holland igencsak kifakadt. Most újra szóba került a téma.

„A futballban bármi elképzelhető, így az is, hogy már tárgyalt a vezetőség Mourinhóval – mondta Van Gaal. – Jó a kapcsolatom a vezetőkkel, és úgy látom, ha történtek volna egyeztetések, arról tájékoztatnak engem. Egyébként pedig egyetértek a klub szabályzatával, mely szerint nem reagálunk a pletykákra.”

Van Gaal újságírói kérdésre elmondta, egy újabb negyedik helyezés után is lehetne jó szezonnak titulálni az idényt, mivel „mindig meg kell nézni a körülményeket és azt, hogyan dolgoztunk”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik