MU: Van Gaal nem érti, miért jelölték a legjobb edzők közé

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.20. 15:33
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) október végén – az Aranylabda-jelöltek névsora mellett – közzétette az Év Edzője címre jelölt szakvezetők listáját is. Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere elismerte, hihetetlennek tartja, hogy ő is a jelöltek között van.

A holland szakember irányításával a Manchester United a hetedik helyen áll jelenleg, tizenegy mérkőzéséből mindössze négyet nyert meg. A „vörös ördögök” szenvedése ellenére a nyári világbajnokságon Hollandiát bronzéremig vezető Van Gaal is bekerült a FIFA Év edzője díjra jelöltek közé.

„Ha megnézzük a Manchester United eredményeit, érthetetlen, hogy rajta vagyok ezen a listán” – mondta Van Gaal az MUTV-nek.

A holland arra a kérdésre, hogy kinek kellene kapnia az Aranylabdát, azt válaszolta, valószínűleg Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi nyeri el, de jobban örülne neki, ha a világbajnok német válogatott valamelyik tagjához kerülne az elismerés.

AZ ÉV EDZŐJE DÍJ JELÖLTJEI
Carlo Ancelotti
(Real Madrid),Antonio Conte(Juventus/Olaszország),Pep Guardiola (Bayern München),Jürgen Klinsmann(Egyesült Államok),Joachim Löw(Németország), José Mourinho(Chelsea),Manuel Pellegrini(Manchester City),Alejandro Sabella (Argentína),Diego Simeone(Atlético Madrid),Louis van Gaal(Hollandia/Manchester United).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik