MU: Úgy tűnt, a City drukkereit nem izgatja a meccs - Scholes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.03. 11:07
Paul Scholes, a Manchester United korábbi labdarúgója éles kritikát fogalmazott meg a nagy rivális City drukkereivel kapcsolatban, mert szerinte az Etihad publikuma nem volt tisztában a Roma elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés fontosságával.

Egy másik korábbi Manchester United-játékos, Rio Ferdinand a Twitter-oldalán „szólt be” a Manchester City szurkolóinak, miután látta az üres székeket a Roma elleni mérkőzésen. Véleménye szerint a fanatikusok a BL-meccs helyett Gordon Ramsay főzőműsorát nézték otthon, ezért nem érti, miért lenne szükségük stadionbővítésre.

„Az első szembetűnő tényező az Etihad Stadionban az volt kedden, hogy úgy tűnt, a City drukkerei nem voltak tisztában azzal, milyen fontos mérkőzést játszik a csapatuk a Roma ellen – mondta Scholes az Independentnek. – Arra vártam, hogy a közönség egyszer csak feléled, de ez egyáltalán nem történt meg.”

„Rengeteg üres széket láttam, csaknem nyolcezret. Elfogadom, hogy a futball drága üzlet, de azt már nehezen, hogy akik legalább ott voltak, miért nem jöttek rá, hogy a Citynek le kellett volna győznie a Romát. Úgy tűnt, a drukkereket nem izgatja a mérkőzés…”

„A szurkolók inkább csodálják, milyen sztárok játszanak a stadionban, ahelyett, hogy pokollá tennék a hazai pályát a vendégségbe érkező csapatok számára. A Citynek ismét nagy problémái lesznek a csoportból való továbbjutással.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik