MU: túladagolás miatt kórházba került a klub egyik stábtagja

Vágólapra másolva!
2019.07.12. 17:47
null
Jelenleg Ausztráliában edzőtáborozik a Manchester United (Fotó: AFP)
Túladagolás miatt került kórházba az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United egyik stábtagja Perthben, Ausztráliában – írja a The Sun.

 

A manchesteri klub Perthben edzőtáborozik, a mentőket pedig péntek 15 óra körül riasztották ahhoz a szállodához, ahol a csapat megszállt. Azt egyelőre nem tudni, mi okozta a túladagolást, könnyen lehet, hogy egy vényköteles gyógyszer felelőtlen használata, vagy egy eddig nem ismert egészségügyi probléma állhat a háttérben.

A helyi beszámolók megerősítették, hogy nem az egyik játékos lett rosszul, hanem egy 50 év körüli férfit szállítottak be a helyi kórházba, állapota stabil. A Manchester United szóvivője megerősítette, hogy a csapat egyik tagja került kórházba, viszont nem erősítette meg a rosszullét okát, valamint az orvosi titoktartás tiszteletben tartását kérte a sajtó munkatársaitól.

Az MU szombaton a Perth Gloryval, míg jövő hét szerdán a Leeds Uniteddel csap össze felkészülési mérkőzésen Perthben, majd Kínába utazik egy felkészülési tornára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik