MU: Trezeguet csapattársa lesz Indiában a mellőzött játékos?

Vágólapra másolva!
2014.09.26. 10:48
Angol sajtóinformációk szerint az indiai első osztályban (Indian Super League) szereplő Pune City labdarúgócsapata szerződtetné Andersont, a Manchester United középpályását.

A brazil középpályás csak egy mérkőzésen szerepelt ebben a szezonban a „vörös ördögöknél”, de szíve szerint azt is elfelejtené: a Ligakupában a harmadosztályú Milton Keynes Donstól 4–0-s vereséget szenvedtek. a Ligakupában a harmadosztályú Milton Keynes Donstól 4–0-s vereséget szenvedtek.

Anderson ezt követően öt mérkőzésen mindössze 21 perc játéklehetőséget kapott a bajnokságban Louis van Gaaltól, így vélhetően nem ragaszkodik hozzá a holland menedzser. Ezt használná ki az indiai élvonalban szereplő Pune City, amelynek keretében megtalálható a 36 éves francia világ- és Európa-bajnok David Trezeguet-t.

A Manchester United 2007-ben 20 millió fontért szerződtette Andersont, de azóta sem vált alapemberré az Old Traffordon – a tavasszal kölcsön is adták a Fiorentinának –, ennek ellenére nem távozott a nyáron. Az 1970-es vb-n győztes Tostao szerint a 26 éves középpályás Neymar szintjére is eljuthatott volna, ha jobban alakul a pályafutása.

„Anderson klasszikus eset – mondta Tostao. – Ha emlékeznek rá, fiatal játékosként olyan volt, mint Neymar. De miután a Manchester Unitedhez szerződött, kiszámíthatóvá vált a futballja.”

Indiában három hét múlva kezdődik a bajnokság, így addig átigazolhatnák Andersont. A Pune City ráadásul nemcsak a brazilt, hanem a korábban a Chelsea-ben is futballozó izlandi Eidur Gudjohnsent is szerződtetné, akinek lejárt a megállapodása a belga FC Bruges-zsel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik