MU: Topjátékosok érkezésére számítok a nyáron - Mata

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.18. 12:45
A Manchester United játékosa, Juan Mata biztos benne, hogy sikeres jövő vár David Moyes irányítása alatt a csapatra.

Nem zárnak túl jó szezont a „vörös ördögök". A Premier League címvédője csak a hetedik helyen áll a bajnokságban és már elbúcsúzott mindegyik kupasorozattól. Bár matematikai esélye van még a Bajnokok Ligáját érő negyedik pozícióra, reális célja csak az Európa-liga lehet.

A télen a rivális Chelsea-től igazolt Juan Mata nem bánta meg a váltást. A Daily Mirrornak elmondta, biztos benne, hogy a jövő szebb lesz új csapatánál.

„Össze kell tartania az egész csapatnak, a stábnak és a vezetőknek is, nem szabad egymást hibáztatnunk. Bíznunk kell a menedzserünkben is, hiszen tudjuk, hogy a játékosoknak is felelőssége van a kudarcban – mondta a spanyol középpályás. – Tisztában voltam vele amikor idejöttem, hogy nem lesz könnyű ez a hat hónap, de már akkor is tudtam, hogy talpra fog állni a klub. Nincs kétségem afelől, hogy jövőre trófeákért harcolunk. Amikor megegyeztünk a vezetőkkel, már a jövő szezonról volt szó, arról, hogy jól meg tudjuk erősíteni a keretet. Topjátékosok érkezésére számítok a nyáron.”

A Manchester United vasárnap 17.10-től az Everton otthonában lép pályára. A liverpooli csapat vesztett pontok tekintetében hat ponttal áll az MU előtt, így nagyon fontos lenne, hogy sikerrel vegye ezt az akadályt David Moyes csapata.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik