MU: súlyos kritika Ibrának – „Mint valami öregember”

Vágólapra másolva!
2016.10.24. 13:36
Gordon McQueen, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United korábbi sztárja élesen bírálta Zlatan Ibrahimovicot, miután a „vörös ördögök” 4–0-ra kikaptak a Chelsea-től.

A 64 éves Gordon McQueen 1978 és 1985 között játszott a Manchester Unitedben, összesen 184 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben. Gordon McQueen 1978 és 1985 között játszott a Manchester Unitedben, összesen 184 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben.

A korábbi manchesterinek nem tetszett Zlatan Ibrahimovic Chelsea ellen nyújtott produkciója, de összességében sem elégedett Ibrával.

Valljuk be, a svéd támadónak nem is megy jól manapság, hisz a legutóbbi öt bajnokin nem sikerült betalálnia.

„Ibra eddig semmit sem csinált, igazából nagyon gyenge. Úgy néz ki, mint valami öregember, aki futballozni próbál – mondta McQueen. – Lehet, hogy a francia bajnokságban 50 gólt lőtt az előző szezonban, de az egy gyengébb kiírás, és most a Premier League-ben kell bizonyítania, nem a Ligue 1-ban. Egyáltalán nem tudta felvenni az angol futball ritmusát és az itteni iramot.”

„Persze a szélekről sem kap megfelelő segítséget, ám Ibrahimovic saját magának sem tudja megteremteni a helyzeteket és úgy tűnik, nem találja a rést és a területet a védelmeknél. Nem mondom azt, hogy nem érdekli Ibrát a játék, én úgy vélem, ide nem elég jó, ennyire egyszerű a helyzet.”

A 31-szeres skót válogatott McQueen azt is elmondta, esélytelennek véli, hogy Ibrahimovic elérje a 30 gólos álomhatárt a bajnokságban.

„Jól indult a szezonja, ám visszaesett és nem képes rá, hogy a PL-csapatok védelmeit terrorizálja úgy, mint ahogy azt tette például Franciaországban vagy az előző klubjaiban.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik