MU: Sosem hagyok félbe munkát – Ibra a jövőjéről

Vágólapra másolva!
2017.03.30. 18:10
Zlatan Ibrahimovic, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United ásza sokat sejtető nyilatkozatot adott a jövőjével kapcsolatban.

A 35 éves svéd klasszis 2016 júliusában szerződött a „vörös ördögökhöz”, a megállapodás szerint egy plusz egy évre – a második idény opciós, így egyelőre nem tudni, hogy Ibrahimovic a következő szezonban is a Manchester United játékosa lesz-e.

„Élvezem az ittlétet. Ha valamit a fejembe veszek, akkor azt teszem, és jó vagyok benne. Amikor pedig kimegyek a pályára, nincs is rám panasz. Nem szeretem a befejezetlen ügyeket, nem hagyok félbe munkát” – célzott Ibrahimovic a jövőjére.

„Meglátjuk, mit hoz a jövő. Tárgyalunk a folytatásról az MU vezetőségével, van még egy opciós év a szerződésemből, amíg itt vagyok, szeretnék minél jobban teljesíteni, hamarosan kiderül, hogy meddig tart ez az időszak.”

„Mindenesetre nagyon jól érzem magam Manchesterben, ez egy fantasztikus klub, ehhez kétség sem fér. A világ egyik legnagyszerűbb egyesülete, ráadásul itt van a világ egyik legjobb menedzsere is (José Mourinho – a szerk.). Korábbról ismerem őt, igazi győztes, tökéletesen passzol ehhez a klubhoz.”

„Nem tudom, hány futballistának adatott meg az, hogy a Manchester United játékosa legyen – én most az vagyok, a klub meg akart engem szerezni, én is ide szerettem volna igazolni. A legjobb angol csapatot választottam.”

Mino Raiola, Ibrahimovic ügynöke korábban elárulta, az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy mindent megtesz annak érdekében, hogy a tengerentúlra csábítsa a svéd klasszist, s a Galaxy már konkrét ajánlatot is tett a játékosnak, emellett hallani kínai megkeresésről is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik