MU: Schweinsteiger visszavonulhat a szezon végén

Vágólapra másolva!
2016.12.17. 16:02
Bastian Schweinsteiger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United középpályása a 2016–2017-es idény végén akár vissza is vonulhat, függetlenül attól, hogy az Egyesült Államokból és Kínából is van megkeresése – írja a The Sun.

A német világbajnok 2015 nyarán igazolt az MU-hoz, ám amióta José Mourinho irányítja a gárdát, még csak epizódszerep sem jut neki. Az angol lap most arról ír, hogy a 32 éves labdarúgó akár már a szezon végén szögre akaszthatja a stoplist, annak ellenére, hogy 2018-ig érvényes szerződése van.

A hírek szerint hajlandó lenne lemondani a végkielégítéséről is abban az esetben, ha a felek közösen felbontják a szerződést. Schweinsteiger jelenleg heti 140 ezer fontot keres, így több mint 7 millió fontot bukna el.

Érdekesség, hogy a Bayern Münchennél szívesen viszontlátnák a labdarúgót, talán még akkor is, ha már nem a pályán teljesítené a feladatát. A bajor klub ugyanis sportigazgatót keres, s ezt házon belül szeretné megoldani. Korábban Philipp Lahm neve is szóba került, de neki is 2018-ig van szerződése, habár vele kapcsolatban is napvilágot láttak olyan pletykák, miszerint a nyáron befejezheti, és sportigazgató lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik