MU: Schweinsteiger Nikolicsékhoz igazol – hivatalos

Vágólapra másolva!
2017.03.21. 10:10
null
A Manchester United megerősítette, Bastian Schweinsteiger a Chicagóhoz szerződik (Fotó: manutd.com)
Az angol élvonalbeli Manchester United hivatalos honlapján bejelentette, Bastian Schweinsteiger az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő, Nikolics Nemanját is foglalkoztató Chicago Fire-ben folytatja pályafutását.

A „vörös ördögök” közleménye szerint a két klub megegyezett egymással a világbajnok német középpályás átigazolásáról, csak az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatok vannak hátra, illetve a futballista vízumengedélyére kell várni.

„Szomorú vagyok, mert számos baráttól kell elköszönnöm, de hálás vagyok a Manchester Unitednek, hogy lehetőséget adott nekem, hogy kipróbáljam magam a Chicago Fire-nél – idézi a United honlapja a 32 esztendős játékost. – Élveztem a munkát, a legjobbakat kívánom a menedzsernek, a játékosoknak és a szakmai stábnak. A United-szurkolóknak kifejezetten nagy hálával tartozom. Örülök, hogy részese lehettem az FA-kupa-győzelemnek. Számomra most jött el az idő, hogy új fejezetbe kezdjek Chicagóban.”

A 121-szeres német válogatott játékos 2015-ben a Bayern Münchentől szerződött a Manchester Unitedhez, első szezonjában 31 tétmérkőzésen kapott lehetőséget Louis van Gaaltól, a mostani idényben José Mourinho csupán négy találkozón küldte pályára.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik