MU: Schweinsteiger hamarosan ismét játékra kész

Vágólapra másolva!
2016.02.25. 10:57
Bastian Schweinsteiger, a Manchester United középpályása elmondta, heteken belül teljesen egészséges lesz és visszatérhet a pályára.

A német labdarúgó-válogatott csapatkapitánya reméli, hogy sérülései többet nem hátráltatják őt a szezonban, így az Európa-bajnoki szereplése sincs veszélyben. A 31 éves játékos szerint ha márciusra előre hoznák a tornát, akkor sem hiányozna a kontinensviadalról.

„Öt napon belül elkezdhetem a futóedzéseket, öt nappal később pedig már labdás tréningeket is végezhetek. Márciusra teljesen rendbe jövök” – mondta a világbajnok labdarúgó.

A játékos hozzátette, bár biztosan felépül az Európa-bajnokságig, nem az ő tiszte eldönteni, hogy részt vehet-e a tornán, hiszen ez Joachim Löw szövetségi kapitány feladata.

Louis van Gaal reméli, hogy Schweinsteiger képes újra topformába lendülni. „Már a sérülése előtt olyan szinten futballozott, mint a Bayern Münchenben. Remélem, ebben a formában tud majd visszatérni” – mondta az angol klub menedzsere.

Bastian Schweinsteiger január 9-én szerepelt legutóbb tétmeccsen a „vörös ördögök” csapatában. Azóta keresztszalag-szakadással küszködött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik