MU: Schweinsteiger első interjújából eltűnt egy mondat…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.15. 15:11
Bastian Schweinsteiger, a Bayern München labdarúgócsapatától a Manchester Unitedhez szerződő német ikon első manchesteri nyilatkozatával akadt egy kis probléma, eltűnt ugyanis egy mondat...

Bár a német középpályás váltása megrengette a futballvilágot, úgy tűnik, Schweini remekül érzi magát új együttesében, és hamar beilleszkedett.

A németek természetesen nem veszítették szem elől korábbi kedvencüket a váltás miatt, most a Bild közölt egy cikket, miszerint Schweinsteiger első manchesteri interjújából eltűnt néhány mondat.

A középpályást arról kérdezték, milyen érzés, hogy a futballtörténelemben elsőként elmondhatja magáról, németként a Manchester United mezében lép pályára a Premier League-ben?

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy én vagyok az első német a csapatban!” – jelent meg a rövid válasz a Manchester United hivatalos oldalán, az eredeti videóban azonban egészen másképp hangzott ez.

„Wayne Rooney már poénkodott ezen. Ha jól tudom, minden németet »káposztának« hívtok, hát tessék, itt van Schweini, a káposzta!” – mondta nevetve a kizárólag fizető felhasználóknak látható, az MUTV által készített interjúban a német, akinek nemzetét az angolok rendszeresen azzal cukkolják, hogy kellemetlenül sok káposztát fogyasztanak.

És hogy ez a válasz kit zavart és miért került ki a szövegből? Ez már legyen az angolok titka…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik