MU: Reus goromba volt, nem érdekelte, mit akar Van Gaal?

Vágólapra másolva!
2015.02.19. 19:34
Német beszámolók szerint Marco Reusért, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatánál futballozó, fél Európa által körbeudvarolt szélsőjéért a szerződéshosszabbítása előtt két csapat, a Manchester United, valamint a Paris Saint-Germain is indított egy utolsó rohamot – kevés sikerrel.

Mint beszámoltunk róla, Dortmundban 2019. június 30-ig szerződést hosszabbított a több európai topklub által is megkeresett német válogatott játékos, Marco Reus.Mint beszámoltunk róla, Dortmundban 2019. június 30-ig szerződést hosszabbított a több európai topklub által is megkeresett német válogatott játékos, Marco Reus.

A Bild beszámolója szerint az új szerződése aláírása előtt két csapat kereste fel a németet, a PSG egy repülőt küldött volna Reusért, amely Párizsba viszi tárgyalni, míg az MU-nál Louis van Gaal „bájait” vetették volna be.

Reus a párizsiaknak azonnal nemet mondott, a manchesteriek holland menedzserével azonban sokkal gorombább volt.

A Bild állítja, Reus fel sem vette a telefont, amikor Van Gaal kereste, sőt később sem hívta vissza a „vörös ördögöknél” dolgozó szakembert, aki érthetően nehezményezte kiszemeltje hozzáállását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik