MU: Real Madrid? Ez az álmom, miért ne? – Pogba

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.10.09. 13:44
null
Pogba jól érzi magát Manchesterben, de nem kizárt, hogy egy nap a Real Madrid játékosa lesz (Fotó: AFP)
Olajat öntött a – mostanában csendesen – lobogó tűzre Paul Pogba. A Manchester United játékosát már sokan sokszor összeboronálták a Real Madriddal, és legutóbbi nyilatkozatában is kijelentette, egy nap szívesen lenne a királyi gárda játékosa.

Pogba jövője szinte folyamatosan téma a nemzetközi sportsajtóban, így erről is megkérdezték a francia válogatott csütörtöki sajtótájékoztatóján.

„Senki nem mondott nekem semmit
– idézi Pogba nyilatkozatát a BBC. – Nem beszéltem Ed Woodwarddal (a Manchester United alelnökével – a szerk.), nem egyeztettünk új szerződéssel kapcsolatban. Jelenleg Manchesterben vagyok, arra koncentrálok, hogy visszanyerjem a formámat. Szerintem eljön majd a pillanat, amikor a klubtól beszélni akarnak majd velem. Talán ajánlanak valamit, de az is lehet, hogy nem.”

Pogbát egy újságíró megkérdezte arról, hogy mi a helyzet a Real Madriddal – a spanyol rekordbajnokot és a francia középpályást rendszeresen összeboronálják.

„Minden futballista szeretne a Real Madridnál játszani. Nekem is egy álmom ez, miért ne válhatna valóra egy nap? De jelenleg Manchesterben vagyok, szeretem a klubomat. Itt játszom, jól érzem magam, és szeretnék mindent megtenni azért, hogy az MU visszakerüljön megérdemelt helyére. Csapattársaimmal együtt mindent beleadunk.”


A francia válogatott vasárnap 20.45-től Portugáliával, jövő szerdán ugyanebben az időpontban Horvátországgal játszik a Nemzetek Ligájában, a középpályás ezt követően térhet vissza klubjához, amellyel jövő szombaton már a Newcastle Unitedhez látogat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik