MU: „Pogbának a játékkal kéne törődnie, nem a sérójával”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.23. 15:58
Ruud Gullit, a Milan legendás holland labdarúgója alaposan kiosztotta Paul Pogbát, a Manchester United játékosát.

Azok után, hogy 105 millió eurós árával Paul Pogba lett a világ legdrágább játékosa, természetesen rendkívül magasak az elvárások vele szemben, ám a francia egyelőre nem tud maradandót alkotni, jobbára halovány teljesítményt nyújt Manchesterben – míg a pályán „csendes”, addig azon kívül rendre tesz róla, hogy a középpontban legyen. Paul Pogba lett a világ legdrágább játékosa, természetesen rendkívül magasak az elvárások vele szemben, ám a francia egyelőre nem tud maradandót alkotni, jobbára halovány teljesítményt nyújt Manchesterben – míg a pályán „csendes”, addig azon kívül rendre tesz róla, hogy a középpontban legyen.

Ruud Gullit, a holland válogatott és a Milan korábbi sztárja nem is köntörfalazott, amikor Pogbáról kérdezték.

„Lehet, hogy jelenleg ő a világ legdrágább játékosa, ám ez mit sem ér, ha többet foglalkozik a ruhatárával, a sérójával vagy épp azzal, hogy milyen videó kerüljön fel róla az internetre, mint magával a futballal” – fogalmazta meg kritikáját Gullit.

„Lehet, hogy meg kéne kérdeznie Memphis Depayt, aztán majd rájön, hogy Angliában csak akkor lehet eredményes, ha hétről hétre dolgozik, és azért hajt, hogy a karrierje sikeres legyen. Depay is állandóan a külsejével foglalkozott a játék helyett, úgy gondolta, az fontosabb, mint az, hogy fejlődjön, és jobb futballistává váljon. Lassan Pogbára is kiakadnak majd a szurkolók, aztán elkezdik gúnyolni.”

„Még a világ legjobb játékosainak esetében is van egy szabály a labdarúgás világában: először jól kell játszanod az új csapatodban, rakj le valamit az asztalra, a reflektorfényt pedig teljesen zárd ki.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik