MU: „Pogba soha nem volt csapatkapitány-helyettes”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.29. 11:05
null
Paul Pogba eddig még nem volt helyettes kapitány (Fotó: AFP)
Korábban angol sajtóhírek alapján beszámoltunk róla, hogy az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere, José Mourinho elvette a csapatkapitány-helyettesi titulust Paul Pogbától. A portugál szakember szerint azonban a francia játékos soha nem is töltötte be ezt a szerepkört...

 

„Paul soha nem volt csapatkapitány-helyettes. Az állandó kapitányunk Antonio Valencia, továbbá van néhány játékos, aki helyettesíteni tudja, mint David de Gea, Ashley Young és Chris Smalling. Pogbát azért vettem számításba ebben a szerepkörben, mert ő egy másik generációhoz tartozik, egy fiatalabbhoz, és egy nap a jövő Manchester Unitedjének csapatkapitánya lehet. De eddig még nem volt helyettes kapitány” – nyilatkozta Mourinho a West Ham United elleni bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón, ahol csapatának aktuális ellenfeléről is beszélt:

„Úgy gondolom, hogy nyerni fogunk a West Ham ellen, méghozzá jó játékkal, mert nagyon keményen dolgoztunk a héten, főleg szerdán és csütörtökön. Ugyanakkor nagyon nehéz kihívás vár ránk, mert egy olyan csapattal mérkőzünk meg, amely igen sokat költött a nyáron, továbbá kiváló menedzserrel (Manuel Pellegrini – a szerk.) és remek játékosokkal rendelkezik.”

ANGOL PREMIER LEAGUE
A 7. FORDULÓ MAI PROGRAMJA
13.30:
West Ham United–Manchester United (Tv: Spíler1)
16.00: Arsenal–Watford (Tv: Spíler1)
16.00: Everton–Fulham
16.00: Huddersfield Town–Tottenham Hotspur
16.00: Manchester City–Brighton & Hove Albion
16.00: Newcastle United–Leicester City
16.00: Wolverhampton Wonderers–Southampton
18.30: Chelsea–Liverpool (Tv: Spíler1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik