MU: nincs maradása Di Maríának, a PSG-ben köthet ki?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.30. 20:16
null
Ángel Di María az idény végén távozik az MU-tól, és a PSG-hez igazol? (Fotó: Action Images)<br />
Brit lapértesülések szerint a nyáron távozhat a Premier League-ben szereplő Manchester United csapatától Ángel Di María. Az argentin klasszisért a francia Paris Saint-Germain kész lenne 45 millió fontot kifizetni.



Noha Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere korábban mondta, nem tervezi eladni Ángel Di Maríát, ugyanakkor az is köztudott, hogy a holland szakember nem elégedett a 27 éves támadóval. Így elképzelhető, hogy a szezon végén mégis úgy dönt: elengedi az argentin válogatottat.

A Mirror azt is tudni véli, hogy a francia PSG már be is jelentkezett a dél-amerikai kiválóságért, és 45 millió fontot sem sajnálna kifizetni érte. Mint ismert, a francia csapat már akkor is szerette volna megszerezni Di Maríát, amikor még a Real Madridban játszott, ám a labdarúgó akkor úgy döntött, hogy inkább a Manchester Unitedben szeretné folytatni a pályafutását.

A támadó az MU színeiben 30 tétmérkőzésen csak négy gólt szerzett. A bajnokságban legutóbb október ötödikén volt eredményes, az FA-kupában egyetlen találatát január negyedikén szerezte. Nincs túl jó formában...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik