MU: Nem talált a számba a madár, trükk volt az egész - Young

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.24. 21:22
2014 augusztusában a Manchester United középpályásának, Ashley Youngnak a Swansea elleni mérkőzésen a szájába talált egy madár. A futballista az eset után hét hónappal most azt mondja: a madárpiszkot utólag montírozták rá a felvételekre.

Ha hiszünk a babonában, a Manchester United középpályásának, Ashley Youngnak elképesztő szerencsében kellett volna részesülnie, hiszen a Swansea elleni tavaly nyári mérkőzésen egészen pontosan a szájába talált egy madár.

A középpályás szeptemberben egy tv-show-ban nevetve mesélt az esetről. „Először azt hittem, hogy valaki leköpött. Felnéztem az égre és láttam a galambot..."

Hét hónappal később a The Guardian című lapnak viszont azt nyilatkozta, hogy nem történt semmi. A madárpiszkot utólag tették rá a felvételre. „Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem madársz.r volt. De azt mindenképpen szeretném tudni, hogy ki és hogyan csinálta azt a videót. A csapattársaim azóta is szívatnak miatta az öltözőben. Múlt héten például a szekrényem fölé lógattak egy műanyag madarat."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik