MU: nem kizárt, hogy vége Alexis Sánchez idényének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.04. 17:01
null
Alexis Sánchez megsérült a Southampton ellen (Fotó: AFP)
Nem kizárt, hogy ebben az idényben már nem léphet pályára Alexis Sánchez, az angol élvonalbeli Manchester United labdarúgója. A chilei szélső térdsérüléssel bajlódik, felépülése várhatóan nyolc hetet vesz igénybe.

 

A 30 éves futballista a szombati, Southampton elleni hazai bajnokin (3–2) szenvedett belső oldalszalag-sérülést, ami miatt két hónapot kell kihagynia.

„Felvettük vele a kapcsolatot, megvoltak a vizsgálatok, a nyári Copa Américára rendbe fog jönni – mondta a chilei válogatott fizioterapeutája, Pedro Onate az El Mercurio nevű lapnak Alexis Sánchezzel kapcsolatban. – A belső oldalszalag fájdalmas, de nem komplex sérülés. Hat-nyolc hétig biztosan nem léphet pályára.”

A Manchester Unitednek még legalább 11 mérkőzése van hátra a tavaszi szezonból, ezek közül kilencen biztosan nem játszhat Alexis Sánchez. A Guardian hozzáteszi: az sem elképzelhetetlen, hogy az idényben már akkor sem számít rá Solskjaer, ha teljesen felépül.

A norvég szakvezető a PSG elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtti, keddi sajtótájékoztatón ad tájékoztatást a sérültek állapotáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik