MU: „Nem igazak a pletykák, nem tárgyaltam a Uniteddel”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.27. 20:31
Memphis Depay, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PSV Eindhoven szélsője cáfolta a híreket, melyek szerint az elmúlt héten Manchesterben járt volna, hogy egyezkedjen a „vörös ördögök" képviselőivel a nyári átigazolásáról.

„Nem igazak a pletykák, nem tárgyaltam a Manchester Uniteddel – jelentette ki Depay az Excelsior elleni 3–2-es bajnoki siker után. – Rengeteg híresztelést hallani, de még nem tudom, hogy alakulnak a dolgok. Nagyszerű lenne, ha a legjobb bajnokságok valamelyikében folytathatnám az ősztől.”Depay az Excelsior elleni 3–2-es bajnoki siker után. – Rengeteg híresztelést hallani, de még nem tudom, hogy alakulnak a dolgok. Nagyszerű lenne, ha a legjobb bajnokságok valamelyikében folytathatnám az ősztől.”

Depayért a Paris Saint-Germain és a Liverpool is bejelentkezett, holland lapértesülések szerint a PSV 25-30 millió euró ellenében hajlandó lenne megválni a 21 éves szélsőtől.

„Fantasztikus lenne, ha valóban ekkora összegért kelnék el. Mindig is egy nagy összegű transzferről álmodtam, mellyel mindenki jól jár.”

A 2014–2015-ös szezonban Depay harmincnyolc mérkőzésen lépett pályára a PSV színeiben minden sorozatot számítva, huszonhét gólt szerzett, és hét gólpasszt adott. Huszonegy találatával két fordulóval a vége előtt vezeti az Eredivisie góllövőlistáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik