MU: nem akármilyen játékosok – ők öten távozhatnak a télen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.27. 14:05
null
Az öt játékos eladásából talán kijönne egy Pogba… (Fotó: Action Images)
José Mourinho, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United menedzsere a vártnál gyengébb szereplés miatt kész megválni több játékosától a téli átigazolási szezonban.

Az Independent információi szerint az első jelölt Memphis Depay, aki az AC Milanhoz csatlakozhat. A 25 millió fontra taksált holland az átlagosan sikerült debütáló szezonja után egyre inkább háttérbe szorul, helyzetét pedig az sem könnyíti, hogy Marcus Rashford mellett nagyon kevés lehetőséget kap a bizonyításra.

Morgan Schneiderlin lehet a másik, akitől a portugál edző hamar megválhat, a francia középpályás eddig csupán egy bajnokin lépett pályára, akkor is csereként.

Bastian Schweinsteiger távozása sem lenne nagy meglepetés, Mourinho köztudottan nem számol vele, a német az MLS-ben köthet ki.

A negyedik játékos Matteo Darmian, aki a legnagyobb valószínűség szerint Olaszországba térhet vissza.

Az utolsó és egyben leginkább meglepő név a listán Henrih Mhitarjané, akit Mourinho az információk szerint kész eladni az átigazolási időszak megnyitását követően. A harmincmillió fontért szerződtetett örmény középpályás egyetlen bajnokin lépett kezdőként a pályára, így úgy tűnik, hogy mégsem az a típusú játékos, akire számítanának a jövőben.

A „vörös ördögök” kiárusításban a gyengébb teljesítmény mellett szerepet játszhat a nyáron elköltött 150 millió font is, amiből némi „aprót" most szeretnének visszahozni. Persze az is lehet, hogy az újabb igazolásokra kell a pénz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik