MU: Nagyon szeretném ezt a munkát - Van Gaal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.08. 21:00
Louis van Gaal a világ legnagyobb klubjának nevezte a Manchester Unitedet és elmondta, hogy szívesen lenne az angol labdarúgócsapat menedzsere.

„A klubtól függ minden, de még várni kell a döntéssel. A sajtó megint túl gyors volt – mondta Van Gaal, majd arra a kérdésre válaszolt, hogy mit tud az MU-ról. – Ez egy ostoba kérdés, a Manchester United a világ legnagyobb klubja, hogy lehet ilyet kérdezni? A klubnál kell érdeklődni, hogy mit akarnak, nem nálam. Az egyértelmű, hogy én nagyon szeretném ezt a munkát, de egyelőre csak várni tudok.”Van Gaal, majd arra a kérdésre válaszolt, hogy mit tud az MU-ról. – Ez egy ostoba kérdés, a Manchester United a világ legnagyobb klubja, hogy lehet ilyet kérdezni? A klubnál kell érdeklődni, hogy mit akarnak, nem nálam. Az egyértelmű, hogy én nagyon szeretném ezt a munkát, de egyelőre csak várni tudok.”

A holland válogatott szövetségi kapitánya nem tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy Ryan Giggs vagy Patrick Kluivert lesz-e a segítője, most inkább a világbajnokságra szeretne koncentrálni, hiszen egyszer már sikertelenül próbálta kivezetni hazáját a vb-re.

„2000 óta várok arra, hogy kijussak a világbajnokságra, most pedig négy évet áldoztam rá, hogy sikerüljön. Ennek ellenére nem befolyásolnak a pletykák, hozzájuk vagyok szokva. Mivel mindig vannak ajánlataim, ezért tudom kezelni az ilyen helyzeteket.”

A Sky Sport szakértője, James Cooper szerint Van Gaal érkezésével kapcsolatban az egyetlen kérdés az, hogy mikor valósul meg. Véleménye szerint a Manchester Unitednek nincs oka elsietni semmit, ezért elképzelhető, hogy csak a jövő héten lesz bejelentés, de abban teljesen biztos, hogy az MU következő menedzsere a holland szakember lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik