MU: Mourinho szerint nem teljes szívből küzdött a csapata

Vágólapra másolva!
2018.11.24. 22:07
null
Mourinho gárdájának már 14 pont a lemaradása az éllovas városi riválissal szemben (Fotó: AFP)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Manchester United hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Crystal Palace-szal a Premier League 13. fordulójában. A mérkőzés után a manchesteriek menedzsere, José Mourinho nyilatkozott.

Rosszul játszottunk, egy pontot nyertünk, de kettőt elveszítettünk. A Crystal Palace megérdemelte a pontot, ezért jött, megharcolt érte, és megkapta, mert mindent beleadott. Semmit nem vonnék le az érdeméből, de úgy gondolom, csak magunkat hibáztathatjuk az eredmény miatt” – kezdte a mérkőzést követő sajtótájékoztatót a hazaiak menedzsere, José Mourinho.

Vannak különleges találkozók, és ez ilyen volt, nem egy a sok közül. Ez jelentette az elsőt az elkövetkezendő nyolc bajnokiból december végéig, és ez olyan mérkőzés volt, amelyet meg kellett volna nyernünk. Az agyaddal és a szíveddel kell játszanod, s utóbbiból ma nem volt elég.

A Manchester Unitednek ezzel a döntetlennel már 14 pont a hátránya a listavezető Manchester Cityvel szemben, de a Bajnokok Ligáját érő negyedik hely is távolabb kerülhet, ha vasárnap nem kap ki az Arsenal Bournemouthban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik