MU: Mourinho még sohasem volt ilyen elégedett Pogbával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.17. 21:40
null
Paul Pogba a nyitányon szerzett gólja után (Fotó: AFP)
A világbajnok francia labdarúgót, Paul Pogbát a Barcelonával és a Juventusszal is hírbe hozták a közelmúltban – pénteki sajtótájékoztatóján José Mourinho, a Manchester United menedzsere elismerő szavakkal érzékeltette, hogy nagyon nem szeretné távozni látni egyik kulcsjátékosát.

 

„Jól megy neki, a szurkolókért és a csapatért harcol, és pontosan ez az, amit várok tőle. Nem kérhetek többet tőle, mivel nagyszerűen dolgozik – fogalmazott José Mourinho. – Az igazság az, hogy már több mint két éve dolgozunk együtt, és még sohasem voltam vele olyan elégedett, mint mostanában. Soha még csak egy ingerültebb szóváltás sem volt közöttünk. Kölcsönös a tisztelet, nincsen semmi probléma.”

Az MU szurkolói Pogba első forduló utáni nyilatkozata után kezdhettek tartani attól, hogy valami nincs rendben a világbajnok körül:

„Nem tudod a legjobbadat nyújtani, ha nem vagy boldog. Vannak dolgok, amiket nem mondhatok el, különben megbüntetnek” – mondta akkor sokat sejtetően a francia világbajnok.

Mourinho megerősítette, hogy Pogba lesz a csapatkapitány a hétvégén, továbbá kitért a klub olasz szélsőhátvédjére, Matteo Darmianra is, akinek szó volt a lehetséges távozásáról.

„Nem hinném, hogy elmegy. Nem neheztelhet ránk, hiszen mi kinyitottunk előtte az ajtót, de úgy néz ki, hogy marad. Számomra ez jó hír.”

A United vasárnap 17 órakor a Brighton otthonában lép pályára bajnoki mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik