HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.17 21:40 Frissítve: 2018.08.17 22:05

MU: Mourinho még sohasem volt ilyen elégedett Pogbával

A világbajnok francia labdarúgót, Paul Pogbát a Barcelonával és a Juventusszal is hírbe hozták a közelmúltban – pénteki sajtótájékoztatóján José Mourinho, a Manchester United menedzsere elismerő szavakkal érzékeltette, hogy nagyon nem szeretné távozni látni egyik kulcsjátékosát.

HIRDETÉS
Paul Pogba a nyitányon szerzett gólja után (Fotó: AFP)

 

„Jól megy neki, a szurkolókért és a csapatért harcol, és pontosan ez az, amit várok tőle. Nem kérhetek többet tőle, mivel nagyszerűen dolgozik – fogalmazott José Mourinho. – Az igazság az, hogy már több mint két éve dolgozunk együtt, és még sohasem voltam vele olyan elégedett, mint mostanában. Soha még csak egy ingerültebb szóváltás sem volt közöttünk. Kölcsönös a tisztelet, nincsen semmi probléma.”

Az MU szurkolói Pogba első forduló utáni nyilatkozata után kezdhettek tartani attól, hogy valami nincs rendben a világbajnok körül:

„Nem tudod a legjobbadat nyújtani, ha nem vagy boldog. Vannak dolgok, amiket nem mondhatok el, különben megbüntetnek” – mondta akkor sokat sejtetően a francia világbajnok.

Mourinho megerősítette, hogy Pogba lesz a csapatkapitány a hétvégén, továbbá kitért a klub olasz szélsőhátvédjére, Matteo Darmianra is, akinek szó volt a lehetséges távozásáról.

„Nem hinném, hogy elmegy. Nem neheztelhet ránk, hiszen mi kinyitottunk előtte az ajtót, de úgy néz ki, hogy marad. Számomra ez jó hír.”

A United vasárnap 17 órakor a Brighton otthonában lép pályára bajnoki mérkőzésen.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 07:35:48

Angol labdarúgás GYÖNGYÖSI BALÁZS (LONDON)

„Ez a fejezet ma lezárult, mostantól újra az angol válogatott szurkolója vagyok, mint kissrácként.”

2018.11.15 23:18:00

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Ezen eredménysorból – elvben – az következne, hogy a Manchester United üzleti szempontból mélyrepülésbe kezdett. Ennek azonban épp az ellenkezője igaz: még sohasem ment olyan jól a biznisz, mint mostanság.

2018.11.11 16:16:52

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

D. Silva korán beköszönt, Agüero bombázott, Gündogan megadta a kegyelemdöfést • Az Arsenal botlott a Wolves ellen.

2018.11.04 21:20:35

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. A biznisz ez alkalommal nemes célt is szolgál.

2018.11.03 18:18:11

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Végtelenül közönségszórakoztató csata végén Lacazette mentett pontot a londoniaknak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS