MU: Mourinho kiakadt Pogbára, a francia tökéletes választ adott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.05. 12:36
Aki hallotta már José Mourinhót nyilatkozni, annak nem meglepetés, hogy a portugál szakember szereti szidni saját játékosait az öltözőben és a kamerák előtt. Mostanában Paul Pogbára haragszik nagyon a Manchester United mestere, ám mostani kritikáját már a francia sem hagyta szó nélkül…

A The Times beszámolója szerint Mourinho és Pogba a Southampton elleni döntetlent követően ugrott össze egy kicsit az öltözőben.

A portugál menedzser állítólag azt mondta a franciára, olyan, mint egy vírus, a rossz hozzáállása ugyanis átragad a többiekre, ezzel pedig az egész csapatra rossz hatással van.

„Nem játszol rendesen, nem tiszteled a szurkolókat és a csapattársaidat, és ezzel mindenkit megfertőzöl a közeledben” – vágta oda Mourinho Pogbának az öltözőben a hírek szerint.

Mourinho és Pogba kapcsolata napról napra rosszabbnak tűnik (Fotó: AFP)
Mourinho és Pogba kapcsolata napról napra rosszabbnak tűnik (Fotó: AFP)

A francia középpályás nem sűrűn szól vissza ilyen esetekben, de ezt nem tudta szó nélkül hagyni.

„Nehéz úgy jól játszani, ha nincs kinek passzolnom, mert a rendszered nem engedi meg a játékosoknak, hogy szabadon mozogjanak…” – reagált állítólag Pogba.

Szinte naponta kerül elő egy-egy ilyen történet Mourinhóról és Pogbáról, így arra nem kötnénk nagy összegben fogadást, hogy a francia középpályás és a portugál mester is a Manchester Unitednél kezdi meg a következő idényt…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik