MU: Mourinho 3 évre írt alá; Van Gaal a pénz miatt marad?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.25. 13:46
Portugál sajtóértesülések szerint José Mourinho hároméves szerződést írt alá az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Uniteddel, ám pénzügyi okokból a szezon végéig Louis van Gaal marad a gárda menedzsere.

Mint azt a Diário de Notícias írja, a Chelsea-től 2015 decemberében menesztett José Mourinho mindenben megállapodott a Manchester United vezetőségével, a portugál tréner hároméves szerződést írt alá a klubbal, ezalatt 15.75 millió fontot (több mint 6 milliárd forintot) keres majd.

A portál azt is megemlíti, hogy az egyetlen ok, amiért Louis van Gaalt még nem rúgta ki a „vörös ördögök” elnöksége, az, hogy ebben az esetben a klubnak körülbelül 12 millió fontot kellene kifizetnie a hollandnak – ez az összeg némileg kevesebb lenne, ha az MU nem kvalifikálja magát a következő Bajnokok Ligája-kiírásba.

A Manchester United jelenleg a Premier League ötödik helyén áll, hátránya hat pont a negyedik Manchester Cityvel szemben, amely még BL-selejtezőt érő pozícióban van.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik