MU: Mourinho blamája – Fellaini a riválisnál köt ki?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.09. 10:29
null
Fellaini a riválisnál köt ki? (Fotó: AFP)
Brit és francia sajtóértesülések szerint több sztárcsapat is szerződtetné Marouane Fellainit, a Manchester United középpályását.

 

Mint ismert, a 30 éves belga futballista szerződése a 2017–2018-as szezon végén lejár az MU-nál – noha José Mourinho az idény közben többször is hangsúlyozta, Fellaini roppant fontos játékosa, a középpályás ennek ellenére vélhetően nem marad Manchesterben, több játéklehetőséget szeretne ugyanis kapni.

Korábban főként a török Galatasaray, Besiktas kettős lehetett hallani, az elmúlt hetekben viszont az AS Roma, a Monaco és a PSG is képbe került a játékosnál. A legújabb érdeklődő a hírek szerint az MU egyik riválisa, a Liverpool – francia és brit lapértesülések szerint a Jürgen Klopp irányította Pool hároméves szerződést ajánlottak a belgának.

A L'Équipe ugyanakkor arról számolt be, hogy Fellaini többször is találkozott a PSG vezetőségével, amely a Poolhoz hasonlóan szintén hároméves megállapodást kínált fel a játékosnak, s Fellaini nagy valószínűséggel a francia fővárosban folytatja a pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik