MU: meghosszabbította Rashford szerződését a klub

Vágólapra másolva!
2019.07.01. 15:37
null
Hétéves kora óta a MU-nál bűvöli a labdát (Fotó: AFP)
A Manchester United hivatalos honlapján jelentette be, hogy 3+1 évvel meghosszabbította Marcus Rashford szerződését, amely így 2023 nyarán jár le. Az új szerződése értelmében a 21 éves támadó heti 250 000 fontot keres.

 

A 21 éves, 32-szeres angol válogatott támadó most meghosszabbított szerződése 2020 nyarán járt volna le, ezt prolongálták a felek három plusz egy évvel. Az új szerződés értelmében Rashford a következő négy évben heti 250 000 fontot keres, ami több mint 90 millió forintos heti gázsit jelent, egy év alatt nagyjából 4.3 milliárd forint, a négy év alatt pedig több mint 17 milliárd forint.

„A Manchester United jelent mindent az életemben, amióta csatlakoztam a klubhoz hétéves koromban. Ez a klub formált engem játékosként és emberként is olyanná, amilyen vagyok, ezért is megtiszteltetés számomra minden egyes alkalommal felhúzni a csapat mezét. Köszönettel tartozom Ole Gunnar Solskjaernak és az edzői stábnak mindenért, amit értem tett, mert ezek a szakemberek olyan tökéletes edzői csapatot alkotnak, amelytől tanulhatok és fejlődhetek továbbra is” – idézte Rashfordot a klub hivatalos honlapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik