MU: Megfizettük az árát, hogy sokáig jutottunk az El-ben – Solskjaer

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.09.20. 10:33
null
Ole Gunnar Solkjaer csalódott (Fotó: AFP)
Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere csalódottan nyilatkozott a szombati, Crystal Palace elleni 3–1-es vereséget követően.

„Csalódott vagyok, tompák voltunk. Játékban, erőnlétben és pontosságban is. Nagyon gyorsan fel kell javulnunk, ezt a három pontot nagyon akartuk, szükségünk lett volna a győzelemre – vélekedett el Ole Gunnar Solskjaer.Még van 37 bajnoki az idényben, de ez rögtön figyelmeztetés, ébresztő volt a csapat számára. Talán megfizettük az árát annak, hogy sokáig jutottunk Európában, de tisztában voltunk vele, hogy nem lesz sok időnk a felkészülésre, így a kevés idő nekünk nem lehet kifogás.”

„A Crystal Palace-nak hamarabb kezdődött az idény, több meccset is lejátszott az elmúlt hetekben – ezeken érződött, hogy élesek, jó formában vannak és a rendszer jól össze lett rakva. Reménykedtem benne, hogy jobbak leszünk, mint amit végül mutattunk.”

A norvég szakember szót ejtett a londoniaknak megítélt büntetőről is: mint ismert, Jordan Ayew a 73. percben rárúgta a labdát Victor Lindelöf kezére, Martin Atkinson játékvezető pedig rövid videózás után tizenegyest ítélt – a kísérletet védte David de Gea, ám fél perccel később visszanézték az estet, s mivel a spanyol kapus elmozdult a gólvonalról, Atkinson újrarúgatta a büntetőt.

A mérkőzés összefoglalója (Lindelöf kezezése 8:08-nál)

„Szigorú döntés volt, nálam ez nem büntető. Mint ahogy a megismételtetése is kemény volt. Persze ha ez a szabály, akkor vélhetően ez volt a jó ítélet, mindenesetre nem a büntető miatt kaptunk ki.”

ANGOL PREMIER LEAGUE
2. FORDULÓ
MANCHESTER UNITED–CRYSTAL PALACE 1–3 (0–1)
Manchester, Old Trafford, zárt kapuk mögött. Vezette: Atkinson
Manchester United: De Gea – Fosu-Mensah (Ighalo, 83.), Lindelöf, Maguire, Shaw – Pogba (Van de Beek, 67.), McTominay – D. James (Greenwood, a szünetben), B. Fernandes, Rashford – Martial. Menedzser: Ole Gunnar Solskjaer
Crystal Palace: Guaita – Ward, Kouyaté, Sakho, Mitchell – Townsend, McArthur, McCarthy (Milivojevics, 88.), Schlupp (Eze, 76.) – Ayew (Batshuayi, 82.), Zaha. Menedzser: Roy Hodgson
Gólszerző: Van de Beek (81.), ill. Townsend (7.), Zaha (74., 85. – az elsőt 11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik