MU: még Falcao ügynöke sem tudja, hogy marad-e a csatár

Vágólapra másolva!
2015.01.13. 22:40
Radamel Falcao ügynöke, Jorge Mendes a BBC Sportnak elmondta: az biztos, hogy a kolumbiai futballista nem tér vissza a Monacóba, szíve szerint maradna a Manchester Unitednél, de ha nem kap elég játéklehetőséget, akkor újabb klubváltás következhet. A Unitednek kivásárlási opciója van Falcaóra, de kérdés, hogy leteszi-e érte a szerződésben rögzített negyvenmillió fontot.

„Az az igazság, hogy nem tudjuk, mi fog történni. Nehéz helyzet ez a Manchester United drukkereinek is. Egy briliáns futballistájuk van, a világ egyik legjobb csatára, aki szinte bármely más klubban állandóan kilencven percet kapna. Abban biztosak vagyunk, hogy a következő szezonban is a világ egyik legjobb csapatában futballozik, akár a Manchester United ez, akár nem” – nyilatkozta Mendes.

Radamel Falcao a Southampton elleni (0–1) bajnokin kimaradt a Manchester United tizennyolcas meccskeretéből. A mérkőzés után Louis van Gaal menedzser elmondta: nem sérülés miatt hagyta ki a kolumbiait, hanem taktikai okokból mellőzte. Falcao eddig tizenhárom mérkőzésen kapott lehetőséget az MU-ban, három gólt szerzett, és mindössze nyolcszor került a kezdőcsapatba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik