MU: Mbappé és Gabriel Jesus szerződtetését is javasoltam – Giggs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.22. 10:55
null
Louis van Gaal sokszor nem hallgatott Ryan Giggsre (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United korábbi kiválósága, Ryan Giggs a The Timesnak elárulta, néhány évvel ezelőtt javaslatot tett az akkor még viszonylag ismeretlen Kylian Mbappé, valamint Gabriel Jesus szerződtetésére is.

 

A walesi közel két éven keresztül volt Louis van Gaal segítője a „vörös ördögöknél”, az egyetértés azonban nem volt teljes, Giggs szerint többször is vitatkoztak egymással, különösen a holland menedzser átigazolási politikája miatt.

„Gabriel Jesusra három évvel ezelőtt figyeltem fel, míg Mbappét majdnem egy esztendőn át figyeltem. A játékosmegfigyelőnkkel együtt követtem a teljesítményüket, és elképesztő volt. Nem is tudtam másra gondolni, mint hogy megszerezzük őket. Ötmillió font körül lett volna az ár, megkötöttük volna az üzletet, de maradtak volna kölcsönben a csapatuknál – és itt kellett volna jobb feltételeket meghatározni” – mondta a klubot játékosként 1990 és 2014 között szolgáló Giggs.

A 44 esztendős walesi azt is elárulta, szerinte mely futballistákat nem kellett volna elengednie a klubnak.

„Rafael, Danny Welbeck és Jonny Evans távozásának nem örültem. Nehéz helyzet volt, mert Louisnak is megvoltak a saját elképzelései, amiket tisztelnem kellett, de voltak vitáink néhány ötlete miatt. Megértette az én szempontjaimat is, tudta, hogy együtt játszottam ezekkel a srácokkal, ám nem számított rájuk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik