HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.04.18 12:30 Frissítve: 2018.04.18 12:33

MU: Martial a Juvéhoz távozhat, de más is képben van

A The Times úgy tudja, Anthony Martial elégedetlen a Manchester Unitednél kapott kevés játéklehetőséggel, és azt fontolgatja, hogy a nyáron elhagyja a „vörös ördögöket”.

HIRDETÉS
Kérdés, meddig láthatjuk Anthony Martialt az MU mezében (Fotó: AFP)

 

A francia támadó boldogtalansága hetek óta beszédtéma a szigetországi médiában: Martial egyre kevesebb lehetőséget kap José Mourinhótól Alexis Sánchez januári érkezése óta, s ez a teljesítményére is rányomja a bélyeget, a Burnley elleni, január 20-ai bajnoki óta képtelen a kapuba találni.

Francia források szerint Martial már amiatt is elégedetlen volt, hogy Mourinho nem engedte el az Arsenalhoz a Sánchez-üzlet részeként – mint ismert, végül Henrih Mhitarjan került az „ágyúsokhoz” –, ugyanis már ekkor sejtette, hogy a chilei érkezésével még inkább kiszorul a csapatból.

A szezont egyébként nagyszerűen kezdő támadó jelenlegi szerződése 2019 nyarán jár le az MU-nál, és bár a klubnál szeretnék, hogy Martial maradjon – ennek érdekében egy új, ötéves megállapodást kínáltak neki –, ő inkább a távozás felé hajlik. Érdeklődőkből nincs hiány, az Arsenal kívánságlistáján továbbra is ott van, illetve az utóbbi időben a Juventus és a Bayern München puhatolózásáról is hallani lehetett.

A The Times szerint főleg az olaszok érdeklődése tűnik komolynak, és Martialnak sem lenne ellenére a torinóiakhoz való szerződés. A Juventusnak körülbelül 60 millió font (70 millió euró) körüli összeget kellene kifizetnie a franciáért, aki a jelenlegi idényben eddig összesen 41 mérkőzésen lépett pályára az MU színeiben, ezeken tizenegyszer volt eredményes, emellett kiosztott tíz gólpasszt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS