MU: madarat és lécet igen, gólt nem lőttek; megsérült az új kapitány

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.23. 07:20
null
Küzdelem volt, gól nem született (Fotó: Twitter)
Az Egyesült Államokban edzőtáborozó Manchester United gól nélküli döntetlent játszott a San Jose Earthquakesszel a két csapat vasárnapi felkészülési mérkőzésén.

A „vörös ördögök” továbbra is nélkülözik a világbajnokságon szerepelt játékosait, ám többek között Alexis Sánchez, Eric Bailly, Luke Shaw és Anthony Martial ott volt a kezdőcsapatban.

A mérkőzés gólt nem hozott, ám eseményeknek nem voltunk híján, Bailly már a 4. percben óriási ziccert hibázott, majd Matteo Darmian azzal vétette észre magát, hogy eltalált egy arra járó madarat.

Bailly helyzete

Darmian madárvadászata

Az MU frissen megválasztott új csapatkapitánya, Antonio Valencia sem járt jobban, az ecuadori védő vádlisérülést szenvedett, és egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyit kell kihagynia.

„Sérült, és úgy tűnik, hogy hozzá kell szoknunk ehhez. Az előző szezonban volt már ilyen helyzetben, és a következőben valószínűleg még többen lesz része” – mondta José Mourinho az MUTV-nek.

Valencia kiesése azért is nyugtalanító, mert a nyáron szerződtetett Diogo Dalot szeptemberig kidőlt, így jelenleg Darmian az egyetlen bevethető jobbhátvéd a felnőttkeretben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik