MU: LvG megnyugodhat, nem Lindegaard véd az Arsenal ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.20. 12:32
David de Gea, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United kapusa felépült a sérüléséből, így minden bizonnyal a kezdőcsapatban kap lehetőséget az Arsenal elleni szombati bajnokin.

A spanyol labdarúgó kisujja kificamodott a Fehéroroszország elleni Eb-selejtező előtt, ezért sem azon a mérkőzésen, sem a Németországgal lejátszott felkészülési találkozón nem lépett pályára a válogatottban. Angol sajtóértesülések szerint azonban a Manchester United Arsenal elleni rangadójára már visszatérhet.

Louis van Gaal, a „vörös ördögök” menedzsere kénytelen lett volna Anders Lindegaardot a kezdő tizenegybe jelölni. A holland azonban „nem rajong” a dán kapusért, akit a télen minden bizonnyal el is enged. Helyére a csapattal edző Victor Valdés érkezhet – ha felépül a sérüléséből, elképzelhető, hogy az MU szerződteti.

De Geát a következő 48 órában különleges megfigyelés alatt tartja a carringtoni edzőközpontban az orvosi stáb. A spanyol kapus ebben az idényben végigvédte a United összes bajnokiját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik