MU: Lukaku elárulta a titkot, ez a különbség Mourinho és Solskjaer közt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.27. 09:23
Nyolcból nyolc – ez Ole Gunnar Solskjaer mérlege a Manchester United kispadján. Hogy mi a norvég ikon titka, azt csak találgathatjuk, az azonban biztos, hogy a „vörös ördögök” futballistái láthatóan teljesen máshogy viselkednek, mint amikor José Mourinho volt az edző. Romelu Lukaku most elárulta a titok egy részét…

Mióta a United korábbi futballistája leült a kispadra, nyolcból nyolc találkozót megnyert a csapat, ezalatt egyszer sem volt hátrányban, szerzett összesen 22 gólt, és legyőzte többek közt a Tottenhamet és az Arsenalt is.

Az egyértelmű, hogy a manchesteriek összes játékosánál más a hozzáállás, a kérdés csak az, miért. Erre adott most választ Lukaku.

Lukaku elárulta Solskjaer egyik „titkát” (Fotó: AFP)
Lukaku elárulta Solskjaer egyik „titkát” (Fotó: AFP)

„Minden menedzser más, természetesen Mourinho is jól végezte a dolgát, és Solskjaer is remek edző. A legnagyobb különbség, hogy az új menedzsernél tudjuk, ki, mikor fog játszani vagy épp nem játszani. Solskjaer mindig szól előre, ha nem fogsz játszani, és azt is elmagyarázza, miért nem lehetsz ott a pályán. És ez rengeteget számít!” – idézi a Mirror Lukakut, aki az Arsenal ellen megnyert meccs után a kamerák előtt beszélt.

„Most azt érezzük, a csapat mindennél fontosabb. Nem egy-egy játékos külön, nem a menedzser, hanem a csapat. Mindenki játszani akar, és mindenki nyerni akar” – tette hozzá a belga csatár.

A Manchester United legközelebb kedd este lép pályára, a kiesőzóna elől menekülő Burnleyt fogadják Solskjaerék az Old Traffordon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik